RECEPTE // Skābeņu aukstā zupa

RECEPTE // Skābeņu aukstā zupa

Čau pavasari! Atklājām silto sezonu ar brīnišķīgu recepti, ko pierakstīju uzreiz savā Recepšu kolekcionārā, jo gatavošu vēl un vēl! Veselīga, viegla, sātīga un pagatavojama 10 MINŪTĒS! 

 

Sastāvdaļas
- Ap 100 g svaigas skābenes (vakar nomedīju @janatirgus)
- 1 garais gurķis
- 1/3 purava
- 5 redīsi
- Dilles
- Kefīrs 1,5-2 l
- Sāls, pipari, sinepes
 - 3 vārītas olas

 

Pagatavošana
Visus dārzeņus nomazgā, smalki sagriež un liek bļodā. Klāt lej kefīru, pievieno sāli, piparus un sinepes, visu samaisa. Atsevišķi novāra 3 olas, sarīvē un ber pāri, kad zupa ielieta bļodiņā.
Padoms! Paturi pāris stundas auksto zupu ledusskapī, lai visas garšas savelkas. Būs divtik garšīgi!
Lai pavasaris iedvesmo jaunām garšām!

Foto: Sintija Mikanovska-Mikalovska, Recepšu kolekcionārs

 

Aukstā zupa

Atpakaļ uz blogu

Padalies komentāros