RECEPTE // Rupjmaizes kārtojums

RECEPTE // Rupjmaizes kārtojums

Svini Latvijas svētkus un izvēlies latviskās garšas savam svētku galdam!

Sastāvdaļas:

250 g rupjmaizes rīvmaizes

500 ml saldā krējuma

100 g brūnā cukura

2 glāzes dzērveņu ievārījuma

1 TK malts kanēlis

Dekorēšanai svaigas dzērvens un šokolāde

 

Pagatavošana:

1. Pannā uz lēnas uguns apgrauzdē rupjmaizes rīvmaizi kopā ar 1 ĒK cukura un maltu kanēli.

2. Bļodā saputo saldo krējumu kopā ar cukuru.

3. Deserta traukos kārto visu pa kārtām. Vispirms liek rīvmaizi, tad pāri dzērveņu ievārījumu un pa virsu putukrējumu. Kārtas atkārto, līdz trauks ir pilns.

4. Dekorē ar svaigām dzērvenēm un sarīvētu tumšo šokolādi, ko pārkaisa pāri pēdējai putukrējuma kārtai.

Rupjmaizes kārtojums

Atpakaļ uz blogu

Padalies komentāros