Svini Latvijas svētkus un izvēlies latviskās garšas savam svētku galdam!
Sastāvdaļas:
250 g rupjmaizes rīvmaizes
500 ml saldā krējuma
100 g brūnā cukura
2 glāzes dzērveņu ievārījuma
1 TK malts kanēlis
Dekorēšanai svaigas dzērvens un šokolāde
Pagatavošana:
1. Pannā uz lēnas uguns apgrauzdē rupjmaizes rīvmaizi kopā ar 1 ĒK cukura un maltu kanēli.
2. Bļodā saputo saldo krējumu kopā ar cukuru.
3. Deserta traukos kārto visu pa kārtām. Vispirms liek rīvmaizi, tad pāri dzērveņu ievārījumu un pa virsu putukrējumu. Kārtas atkārto, līdz trauks ir pilns.
4. Dekorē ar svaigām dzērvenēm un sarīvētu tumšo šokolādi, ko pārkaisa pāri pēdējai putukrējuma kārtai.