Ķer ciet īstu vasaras garšu! Skābenā melleņu garša kopā ar saldo cepumu pamatni iet kopā lieliskā kombinācijā. Neceptā siera kūka prasīs vien ap 30 minūtēm sagatavošanās laika un pēc tam visu darbu paveiks ledusskapis. Izmēģini un padalies, kā Tev garšoja?
2. Ņem kūkas apaļo veidni (var izmantot droši arī kādu citu formu) un liek iekšā cepumu masu. To izkārto uz pamatnes un piespiež, lai nedrūp. Ja vēlas cietāku pamatni, to var ielikt uz pāris minūtēm iepriekš uzkārsētā cepeškrāsnī uz 180 grādiem.
3. Sablenderē mellenes ar 2 TK cukura. Kad gatavs, noliek malā, un citā bļodā saputo putukrējumu.
4. Tad ķeras pie svaigā krēmsiera saputošanas, pievieno klāt arī 1 TK vaniļas un piespiež nedaudz citrona sulu un pierīvē citrona miziņu.
5. Krēmsiera masai liek klāt sablenderētas mellenes un viegli iemaisa iekšā. Pēc tam visai masai pievieno klāt saputoto putukrējumu un viegli iecilā masā iekšā.
6. Gatavo masu lej uz kūkas cepumu pamatnes.
7. Liek ledusskapī uz kādām 4 stundām vai vislabāk uz nakti. Pēc tam dekorē ar svaigām ogām.