RECEPTE // Mazās pavlovas ar ogām

RECEPTE // Mazās pavlovas ar ogām

Recepšu kolekcionārs, pavlovas recepte, pavlova

 

Vasaras garšas ir pilnā plaukumā, un laiks ķerties pie receptēm, kas izaicina. Pavlovas gatavošanas izaicinājums pie manis nāca ar otro reizi, atrodot īsto recepti, kas izdodas. Toties tagad ir iepazīti vairāki tips & tricks, lai pavlova izdotos vienmēr. 

 

- Olas izmanto istabas temperatūrā. Tās jāputo tik ilgi, kamēr, apgriežot olu otrādāk, tās neslīd ārā. Svarīgi ir olas nepārputot, lai cepšanas laikā pavlova nesaplok. 
- Pūdercukuru olu putošanas brīdī pievieno pakāpeniski pa karotei, lai tā kārtīgi saputojas kopā.
- Neaizmisti pievienot etiķi un kartupeļu cieti, kas palīdz putām nostabilizēties un cepšanas laikā nesaplakt, bet saglabāt formu.
- Atceries nevērt vaļā krāsns durvis cepšanas laikā!
- Nemazgā traukus vai negatavo paralēli citas lietas, kas var veicināt mitrumu virtuvē.
- Ievēro precīzu cepšanas ilgumu un temperatūru, lai pavlova izdotos.
Recepšu kolekcionārs, pavlovas recepte, pavlova
Nu tad ķeramies klāt!
Sastāvdaļas:
4 olu baltumi
220 g pūdercukurs
1 ĒK kartupeļu ciete
1 ĒK ābolu etiķis
250 ml saldais krējums 35%
Var miksēt ar 100 g bezpiedevu jogurtu vai krēmsieru pēc izvēles, vai sakult vairāk saldo krējumu
2 ĒK pūdercukurs
Dekorēšanai: Ogas, piparmētru lapiņas, pūdercukurs
Recepšu kolekcionārs, pavlovas recepte, pavlova
Pagatavošana:
1. Liek karsēties cepeškrāsni uz 110 grādiem. Saputo 4 olu baltumus. Pakāpeniski pa ēdamkartotei pievieno 220 g pūdercukuru. Kad putas gatavas, iemaisa iekšā 1 ĒK kartupeļu cieti un 1 ĒK ābolu etiķi. 
2. Uz cepampapīra, kur liksi olu masu, ietauko nedaudz ar sviestu. Tad sāc veidot pavlovu pamatnes. No šī daudzuma sanāk 6 mazās pavlovas. Liek cepties uz 110 grādiem 80 minūtes.
3. Kad pavlovas gatavas, nedaudz paver vaļā durtiņas un atstāj atdzist uz ilgāku laiku.
4. Tuvojoties pasniegšanai, saputo saldo krējumu ar cukuru, iecilā iekšā krēmsieru. 
5. Uz trauka liek gatavo pavlovas pamatni, virsū kārto saldā krēma masu, liek virsū ogas, piparmētru lapiņu un pārber ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Recepšu kolekcionārs, pavlovas recepte, pavlova
Atpakaļ uz blogu

1 komentārs

Good Afternoon,

My name is Megan, from The Akira Team – I just noticed your website through your Entireweb Website Listing, and wanted to get in touch with you right away.

We have a special offer for your website today, and that is 1st Page Rankings in all major search engines (That’s Google, Yahoo and Bing) + social media and video commercial advertising starting at just $29.99 which I am ABSOLUTELY certain will benefit your website and business, by bringing you LOTS of new customers, very very quickly.

Visit useakira.com if you want your website to be at the TOP of Google, Yahoo and Bing, AND we can get you started immediately. Or visit useakira.com/11yearexclusive.html in the next 12 hours for a HUGE half price offer + your 2nd year free of charge.

I look forward to hearing back from you.

Cheers!

Megan
The Akira Team
Executive Page One Relations
2ara2cn9r14

Megan

Padalies komentāros