RECEPTE // Brokastu olas Benedikta gaumē ar ātro gvakamoli

RECEPTE // Brokastu olas Benedikta gaumē ar ātro gvakamoli

Sāc rītu ar gardām brokastīm! Vai esi mēģinājis pagatavot olas benedikta gaumē? Izmēģini arī Tu un nogaršo lielisko olas un avokado kombināciju.
Sastāvdaļas:
Olas, nogatavojies avokado, ciabata maize, sarkanais sīpols, citrons, citronpipari
Benedikta olas, Recepšu kolekcionārs, brokastu receptes
Pagatavošana:
Apcep maizīti sviestā uz pannas. Olas gatavojam pēdējās. Katlā ielej ūdeni un uzsilda līdz parādās pirmie burbulīši. Pievieno etiķi un šķipsniņu sāls. Iedauza olu krūzē vai kausā. Katlā ūdeni iegriez tā, lai vidū veidojas virpulis. Tad lēnām un uzmanīgi ieliec olu ar visu kausiņu iekšā ūdeni, lēnām izņemot ārā kausiņu, netraumējot olu. Vāri olu 2,5-3 minūtes. Tad ar kausiņu uzmanīgi izcel olu un uzliec uz papīra dvielīša, lai to nosusinātu. 
Ātrā gvakamole: bļodiņā saspaida avokadu, pievieno smalki sagrieztu sīpolu, citronpiparus un izspiež nedaudz citronu sulas, visu samaisa kopā.

Sagatavo maizīti, uzliekot uz tās avokado masu, tad olu un apber ar citronpipariem.
Gaidīsim arī Tavas #februāraizaicinājums receptes!
Benedikta olas, Recepšu kolekcionārs, brokastu receptes
Atpakaļ uz blogu

Padalies komentāros