Dāvanas Māmiņdienā - TOP 5 dāvanu idejas

Dāvanas Māmiņdienā - TOP 5 dāvanu idejas

Maijs ir klāt un gada sirsnīgākie svētki tāpat! Mātes diena ir brīdis, kad teiksim labus vārdus un iepriecināsim mammas un tos cilvēkus, kuri ir ieņēmuši šo lomu mūsu dzīvē. Esam apkopojuši TOP 5 dāvanu idejas, kas patiks mammai, kurai prieku sagādā receptes un gatavošana. 

 

1. Recepšu grāmata - vieta, kurā saglabāt visas ģimenē iemīļotās un mantotās receptes. Šīs pavārgrāmatas autors ir ikviens, kura rokās tā ir nonākusi. Un galvenais uzdevums ir izveidot to kā īstu vērtību - piepildītu ar ģimenes īpašajām receptēm, stāstiem, atmiņām un fotogrāfijām. Šī ir recepšu grāmata, ko mantot paaudzēs!

Dāvanu komplekts, recepšu kolekcionārs, recepšu klade, māmiņdiena, dāvanu idejas

2. Dāvanu komplekts ar visu, kas noderēs virtuvē! Pavasara ziedošs priekšauts, virtuves dvieļi, ozolkoka dēlītis un daudz citu virtuves palīgu iedvesmotai un vēl ērtākai gatavošanai gan ikdienā, gan svētkos.

Dāvanu komplekts, recepšu kolekcionārs, recepšu klade, māmiņdiena, dāvanu idejas

3. Lina dvielīši ar latvisko garšu receptēm. Uzdāvini oriģinālas dāvanas Māmiņdienā, sarūpējot lina dvielīti ar šokolādes brunetes recepti, ābolu plātsmaizes recepti vai mērvienību tabulu, kas uzdrukāta uz lina dvielīša, būs ne tikai noderīgs, bet arī vizuāli estētisks dizaina papildinājums virtuvē. 

Dāvanu komplekts, recepšu kolekcionārs, lina dvielīši, māmiņdiena, dāvanu idejas

4. Eleganti koka trauki, kas kalpos gadiem un vēlāk var kļūt par mantojumu bērniem un mazbērniem. Recepšu kolekcionāra piedāvājumā atradīsi dažādus koka traukus, ietverot koka dēlīši, koka karotes, uzkodu paplāte, cukura un sāls trauki, koka šķīvji un daudz citu kvalitatīvu trauku, kas noder katrā virtuvē.

Koka trauki, koka dēlītis, uzkodu paplāte, sāls un cukura trauks, recepšu kolekcionārs

5. Virtuves etiķetes būs lieliska dāvana, lai iedvesmotu pieķerties virtuves skapīšu revīzijai un izveidotu vizuāli estētisku, organizētu un pārskatāmu kārtību produktu plauktos. Virtuves uzlīmes var izvietot uz burciņām un trauciņiem gan beramajiem produktiem, gan garšvielām. 

Virtuves etiķetes, virtuves uzlīmes, recepšu kolekcionārs

Dāvana mammai ir arī Tavs siltais vārds, smaids un klātbūtne. Lai top sirsnīgas un īpašas atmiņas šajos svētkos!

 

Atpakaļ uz blogu

Padalies komentāros